Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Yakiniku på Oumph | ||
1 tbsp | Rapsolja | |
0,5 pc. | Purjolök | |
1 pc. | Äpple Royal Gala | |
0,5 tbsp | Färsk ingefära | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,75 dl | Japansk soja | |
3 tbsp | Honung Flytande | |
1 tbsp | Sesamfrö | |
560 g | Vegetariska Strimlor/Strips | |
3 clove | Vitlök Vanlig | |
Kimchi | ||
1 pc. | Lime | |
1 tsp | Salt | |
0,5 dl | Rapsolja | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
2 tbsp | Honung Flytande | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
1 tsp | Vitvinsvinäger | |
1 pc. | Salladskål | |
Tillbehör | ||
3 dl | Jasminris |
Yakiniku på Oumph: Tina Oumphen. Skölj och strimla purjolöken och skala och riv vitlök, ingefära och äpple på ett rivjärn. Blanda ihop i en skål med soja, honung och sesamfrön. Lägg i den tinade Oumphen i marinaden och låt stå 10 min.
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Kimchi: Skölj och strimla salladskålen. Skölj och finhacka chili samt skala och riv ingefära. Blanda ihop i en stor skål och tillsätt honung, rapsolja, limesaft, vinäger och salt. Massera kålen med händerna ordentligt och låt stå till servering.
Yakiniku på Oumph: Hetta upp olja i en stekpanna och stek Yakinikublandningen på medelhög värme ca 4-5 min. Blanda om lite då och då sa att det inte bränns vid.
Servera Yakiniku tillsammans med kimchi och ris.
Näringsvärde: 663 kcal, 31 g protein, 8 g fett, 92 g, kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Äpple Royal Gala 6-pack Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko