Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Pepparrotscashew | ||
1 krm | Salt | |
1 tsp | Pepparrot Färsk | |
50 g | Cashewnötter Naturella | |
0,5 dl | Vatten | |
Soppa | ||
1 pc. | Vitlök Vanlig | |
250 g | Gröna Ärtor Frysta | |
1 tbsp | Grönsaksbuljong Eko | |
0,25 pc. | Rödlök | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 tbsp | Citron - Eko | |
1 krm | Flingsalt | |
1,5 dl | Vatten | |
1 pc. | Avokado |
Soppa: Skala rödlök och vitlök. Gröp ur avokadoköttet.
Lägg alla ingredienser till soppan i en matberedare och mixa slät. Smaka av med lite salt och peppar. Häll upp i en skål och diska ur matberedaren.
Pepparrotscashew: Mixa cashewnötterna till ett smul i matberedaren och tillsätt vatten, riven pepparrot och en nypa salt.
Toppa soppan med en liten pepparrotsklick.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Grönsaksbuljong EKO 130g Biofood
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt