Skip to main content
Grönärtssoppa med pepparrotscashew
Mari Bergman

Grönärtssoppa med pepparrotscashew

30 minEasy
235,20 kr
2 portions 18,38 kr per portion
En god och snabblagad rawfoodsoppa på gröna ärtor. Pepparrotscashew ger soppan ett härligt sting.

Pepparrotscashew
1 krmSalt
1 tspPepparrot Färsk
50 gCashewnötter Naturella
0,5 dlVatten
Soppa
1 pc.Vitlök Vanlig
250 gGröna Ärtor Frysta
1 tbspGrönsaksbuljong Eko
0,25 pc.Rödlök
1 krmSvartpeppar
2 tbspCitron - Eko
1 krmFlingsalt
1,5 dlVatten
1 pc.Avokado
Instructions
1

Soppa: Skala rödlök och vitlök. Gröp ur avokadoköttet.

2

Lägg alla ingredienser till soppan i en matberedare och mixa slät. Smaka av med lite salt och peppar. Häll upp i en skål och diska ur matberedaren.

3

Pepparrotscashew: Mixa cashewnötterna till ett smul i matberedaren och tillsätt vatten, riven pepparrot och en nypa salt.

4

Toppa soppan med en liten pepparrotsklick.

Photo:

Sanna Livijn Wexell