Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,4 dl | Olivolja | |
1 clove | Vitlök | |
2 pc. | Paprika | |
100 g | Färska champinjoner | |
300 g | Farfalle | |
3 tbsp | Pesto Röd | |
100 g | Grevéost | |
70 g | Färsk bladspenat | |
100 g | Sockerärta Färsk | |
8 pc. | Soltorkade Tomater | |
250 g | Kycklingfile |
Tärna kycklingen, ca 2 cm stora bitar. Finhacka vitlöken. Sätt på pastavattnet.
Fräs vitlöken i lite smör eller olivolja i en stekpanna, utan att den får färg. Stek sedan kycklingen gyllenbrun, ca 4 min.
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Strimla paprikan, sockerärtorna och de soltorkade tomaterna. Tärna champinjonerna och osten.
Fräs samtliga grönsaker inkl bladspenaten tillsammans med kycklingen, ca 1 min.
Blanda pastan med kycklingen och grönsakerna. Rör ut den röda peston i lite olivolja, så att den blir en dressing och häll över pastan. Till sist blanda i osten i pastan.
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1