Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tabbouleh | ||
1 pc. | Röd Paprika | |
3 pc. | Stjälkselleri | |
0,5 pc. | Citron | |
1 pc. | Mynta - färsk | |
250 g | Couscous | |
Marinad | ||
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
2 tbsp | Japansk soja | |
2 tbsp | Olivolja | |
Dipp | ||
0,5 tsp | Salt | |
200 g | Yoghurt för Matlagning | |
1 dl | Sweet Chili | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
600 g | Fläskytterfile Färsk |
Marinad: Blanda samman soja, olja, pressad vitlök och svartpeppar. Skiva fläskfilén i 2 cm tjocka skivor och blanda tillsammans med marinaden i en bunke.
Tabbolueh: Tillred couscousen enligt anvisning på paketet och spola den sedan kall.
Skölj paprikan och sellerin. Skär dem i små bitar och blanda med couscousen. Finhacka myntan och blanda ner i couscoussalladen. Pressa över citronsaften och tillsätt olivolja. Salta och peppra efter smak.
Stek fläskfilébitarna i en varm panna i lite olja på varje sida tills de är genomstekta och har fått en fin stekyta.
Dipp: Blanda yoghurten med sweetchilisås. Smaka av med salt och peppar.
Näringsvärde: 568 KCAL 52g Protein 16g Fett 50g Kolhydrater
Photo:
Linnea Swärd
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt