Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 50 g | Ruccolasallat | |
| 1 krm | Flingsalt | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 250 g | Körsbärstomater | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 0,5 dl | Pinjenötter | |
| 0,25 st | Färsk timjan | |
| 1 msk | Smör | |
| 3 msk | Olivolja | |
| 0,5 tsk | Dragon - torkad | |
| 2 msk | Rapsolja | |
| 500 g | Tagliatelle | |
| 700 g | Kycklinglårfile | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 50 g | Parmesanost | |
| 1 krm | Strösocker | |
Valet av pastasort styr festligheten!
Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Lägg dem i en ugnsfast form tillsammans med smör, olja och örterna. Stek på 200grader i 15 min.
Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
Mixa créme fraiche med ruccolasalladen, den rivna parmesanosten, pinjenötterna och de pressade vitlöksklyftorna. Smaka av med salt och peppar.
Stek körsbärstomaterna hastigt i olivolja, smaka av med socker och salt.
Blanda samman ruccola såsen med den nykokta pastan, servera genast tillsamman smed kycklingen och körsbärstomaterna.

291,54 kr /kg

69,90 kr /l

111,80 kr /kg

619,00 kr /kg

797,50 kr /kg

43,90 kr /kg

158,92 kr /kg

473,00 kr /kg

26,95 kr

34,50 kr

72,50 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

33,95 kr

41,06 kr /l

217,27 kr /kg

22,95 kr /kg
