Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 dl | Kornris | |
2 dl | Ajvar | |
500 g | Lammfärs | |
400 g | Krossade Tomater | |
100 g | Fetaost | |
0,5 st | Persilja - färsk | |
2 msk | Rapsolja | |
1 klyfta | Vitlök | |
4 st | Röd Paprika | |
1 krm | Salt | |
50 g | Svarta oliver utan kärnor | |
1 st | Grönsaksbuljong | |
2 dl | Basmatiris | |
200 g | Haricot Verts Färsk |
Värm ugnen till 175°. Ställ in paprikorna penslade med rapsolja i ugnen. Koka ris & korn enligt anvisningarna på paketen med buljongtärningen.
Bryn färsen, smaksätt med vitlök och krossad tomat. Koka ihop.
Blanda ajvar relish och olivskivor.Strax innan ris & korn är klart, ta ut paprikorna och skär av hatten. Ta ut kärnhuset. Blanda färs, fetaost och persilja. Fyll paprikorna med kryddade färsen. Koka brytbönorna i saltat vatten.
För dekoration servera gärna paprikorna med hatten på.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko