Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Svartpeppar | |
2 msk | Olivolja | |
0,1 st | Basilika - färsk | |
0,5 tsk | Salt | |
150 g | Fetaost | |
600 g | Kycklingfile | |
Tillbehör | ||
400 g | Basmatiris | |
3 dl | Tomatsås |
Gör ett hål i sidan på kycklingfilén och fyll den med fetaost och basilika. Salta och peppra. Slå lite olivolja i en stekpanna och bryn filéerna. Värm ugnen till 175°C och låt kycklingfiléerna stå inne i ca 10 minuter. Serveras tillsammans med kokt ris och tomatsås.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Pastasås Classico 400g Barilla