Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
320 g | Gnocchi | |
2 st | Schalottenlök | |
50 g | Riven Parmesanost | |
4 msk | Pesto Grön | |
0,5 st | Fransk dragon | |
0,5 kg | Svartrot | |
2 msk | Citron - Eko | |
40 g | Sardeller |
Skala svartrötterna och dela dem i 5 cm stora bitar, förväll i lättsaltat vatten ca 5 minuter. Skala och hacka löken. Hacka dragonen grovt.
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Värm en stekpanna med olivolja och stek svartrötterna tillsammans med löken så att de får färg. Lägg i dragonen, citronskal, citronsaft och sardellerna och fräs några minuter. Krydda med nymalen svartpeppar
Vänd ihop pastan med peston. Rör ner svartrötterna och servera med riven parmesan och toppa med lite dragon.
31,90 kr /kg
91,80 kr /kg
319,50 kr /kg
219,75 kr /kg
1 Fransk Dragon Kruka EKO Klass1
34,95 kr /st
106,53 kr /kg
62,19 kr /kg
536,88 kr /kg