Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
320 g | Torskrygg | |
1 msk | Smör | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Kapris- och rödbetsröra | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsk | Dill - färsk | |
0,5 msk | Citronjuice - råpressad | |
1 krm | Salt | |
1 st | Rödbetor - Förkokta | |
0,5 msk | Kapris | |
Till servering | ||
140 g | Broccoli Färsk | |
80 g | Smör | |
0,5 st | Morötter | |
140 g | Blomkål Färsk |
Krydda torsken med salt och peppar. Stek torsken på medelhög värme i smör 3 minuter per sida.
Kapris- och rödbetsröra: Tärna rödbetorna och lägg i en skål.
Blanda i kapris, dill, salt och peppar. Pressa över citron och blanda ihop ordentligt.
Till servering: Koka broccoli, blomkål och morötter i saltat vatten i några minuter.
Smält smöret på låg värme.
Servera torsken med de kokta grönsakerna. Häll över det smälta smöret och toppa med rödbetsröran.
Bild:
Jarda Zaoral
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria