Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 st | Grön Paprika | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 msk | Mandlar | |
1 krm | Salt | |
100 g | Smör | |
1 tsk | Sambal Oelek | |
300 g | Färsk kycklingfilé | |
2 st | Salladslök |
Strimla kycklingen, paprikan och löken fint.
Hetta upp rejält med smör i en stekpanna eller wok. Spara gärna en klick smör per portion till servering. Bryn köttet på riktigt hög värme några minuter.
Tillsätt grönsakerna och Sambal Oelek. Fortsätt steka lite till. Salta och peppra mot slutet.
Servera med mandlar och ev lite rumstempererat smör.
Bild:
Jarda Zaoral
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Kyckling Bröstfilé Kronfågel