Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
320 g | Capellini | |
100 g | Blomkål Färsk | |
0,25 krm | Muskot Malen | |
0,5 krm | Chilipeppar & -pulver | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
4 msk | Pesto Grön | |
100 g | Grönkål | |
25 g | Riven Pecorinoost | |
1 krm | Paprikakrydda | |
1 krm | Salt | |
1 msk | Olivolja |
Dela laxen i ca 3x3 cm bitar. Krydda med muskotnöt, chilipulver och paprikakrydda. Dela blomkålen i små buketter och dela grönkålen i grova bitar.
Värm olivolja i en stekpanna och fräs blomkål och grönkål så att blomkålen blir lite mjuk och grönkålen blir krispig. Krydda med salt och peppar.
Lägg i laxen och stek med några minuter så att den blir lätt stekt. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Vänd pastan med peston, lax och grönsaksfräset samt hyvlad pecorino.
1 Muskotnöt Malen 35g Santa Maria
1 Chili Explosion Kvarn 70g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt