Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
320 g | Capellini | |
100 g | Blomkål Färsk | |
0,25 krm | Muskot Malen | |
0,5 krm | Chilipeppar & -pulver | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
4 msk | Pesto Grön | |
100 g | Grönkål | |
25 g | Riven Pecorinoost | |
1 krm | Paprikakrydda | |
1 krm | Salt | |
1 msk | Olivolja |
Dela laxen i ca 3x3 cm bitar. Krydda med muskotnöt, chilipulver och paprikakrydda. Dela blomkålen i små buketter och dela grönkålen i grova bitar.
Värm olivolja i en stekpanna och fräs blomkål och grönkål så att blomkålen blir lite mjuk och grönkålen blir krispig. Krydda med salt och peppar.
Lägg i laxen och stek med några minuter så att den blir lätt stekt. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Vänd pastan med peston, lax och grönsaksfräset samt hyvlad pecorino.
43,90 kr /kg
45,66 kr /kg
1 112,86 kr /kg
942,14 kr /kg
224,88 kr /kg
998,53 kr /kg
210,26 kr /kg
154,75 kr /kg
413,00 kr /kg
890,54 kr /kg
33,25 kr /kg
132,67 kr /l