Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
300 g | Halloumi | |
1 msk | Rapsolja | |
Nudlar | ||
1,5 tsk | Chilipeppar Röd | |
2 msk | Rapsolja | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
250 g | Äggnudlar | |
0,5 st | Gurka | |
30 g | Purjolök | |
1 st | Zucchini | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 st | Basilika - färsk | |
1 tsk | Salt | |
1 st | Mynta - färsk | |
50 g | Pinjenötter | |
0,5 st | Citron |
Nudlar: Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Spola dem sedan kalla och lägg upp i en stor skål.
Skölj och grovriv zucchini, skölj och finhacka purjolök och skölj och tärna gurkan smått. Skala och finhacka vitlök och skölj och finhacka chili. Skölj och grovhacka basilika och mynta. Blanda med de kalla nudlarna och pressa över citronsaft och tillsätt olja, salt och peppar. Blanda om ordentligt så att alla smaker kommer fram.
Tillbehör: Hetta upp olja i en stekpanna. Skiva halloumin och stek den gyllenbrun på båda sidor.
Lägg upp nudlarna på ett fat och toppa med pinjenötter och stekt halloumi.
Styling & Rekvisita: www.oscarclothilde.com
Näringsvärde: 503 kcal, 20 g protein, 11 g fett, 72 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt