Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Dressing | ||
3 msk | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Persilja - färsk | |
1 krm | Salt | |
1 msk | Vit balsamvinäger | |
Sallad | ||
100 g | Farfalle | |
350 g | Salladskyckling | |
0,75 dl | Cashewnötter Naturella | |
2 st | Vanliga Tomater | |
30 g | Purjolök | |
1 st | Paprika | |
100 g | Plocksallat | |
0,5 st | Gurka |
Koka pastan och låt svalna.
Skär kycklingen i mindre bitar. Skölj och skär sallad och grönsaker i bitar. Rosta nötterna i en torr stekpanna så att de får lite färg.
Blanda ihop dressingen.
Blanda ihop alla ingredienser till salladen och häll över dressingen och servera.
Näringsvärde: Energi (kcal) 434, Protein (g) 28, Fett (g) 19, Kolhydrater (g) 33
Bild:
Susanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1