Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Salt | |
800 g | Pommes frites Fryst | |
0,25 st | Persilja - färsk | |
1 krm | Citronpeppar | |
500 g | Övrig fisk | |
50 g | Parmesanost | |
Tillbehör | ||
200 g | Bearnaisesås Färdig | |
Tomatsallad | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 st | Basilika - färsk | |
2 msk | Olivolja | |
1 st | Rödlök | |
400 g | Körsbärstomater |
Värm upp ugnen och lägg in pommesen
Dela tomaterna och hacka löken fint och lägg i en skål. Drissla över olivolja och salta och peppra. Hacka och strö över färsk basilika precis innan servering.
Krydda ryggbitarna med salt och citronpeppar. Hetta upp en panna med smör och lägg på ryggbitarna. Stek i ca 3-4 minuter per sida på hög till medelhög värme.
Ta ur pommesen ur ugnen. Salta och strö på riven parmesanost och hackad persilja.
Värm på bearnaisesåsen och servera sedan med fisken, pommesen och tomatsalladen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Citronpeppar 55g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria