Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
4 msk | Pesto Röd | |
50 g | Spenat | |
2 msk | Olivolja | |
4 msk | Kinesisk soja | |
1 krm | Svartpeppar | |
3 msk | Balsamvinäger | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
40 g | Parmesanost | |
1 dl | Matlagningsgrädde | |
500 g | Kycklingfile | |
400 g | Tagliatelle Färsk | |
1 krm | Salt |
Blanda vinäger, soya, olja och hackad vitlök till marinaden. Marinera kycklingfiléerna i minst 2 timmar, gärna över natten.
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Vänd i pesto och grädde, avsluta med spenat och ost. Smaka av med salt och svartpeppar.
Låt marinaden rinna av, salta och peppra filéerna och stek filéerna färdiga.
Servera kycklingen med den krämiga pastan.
1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad Zeta
1 Matlagningsgrädde 15% 2,5dl Kelda
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt