Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,3 st | Gul lök | |
1 st | Basilika - färsk | |
100 g | Färsk kycklingfilé | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 st | Lagerblad | |
3 tsk | Olivolja | |
1 st | Tomater | |
2 dl | Vatten | |
4 st | Potatis Fast |
Dela kycklingen i bitar och lägg i en kastrull. Täck med vatten och lägg i lagerbladet. Låt koka i 15-20 minuter tills den är genomkokt.
Dela potatisen i bitar. Hacka löken. Lägg allt i en kastrull och täck med vatten. Låt koka i 5 minuter
Dela tomaten i bitar och lägg i kastrullen. Koka allt i ytterligare 5 minuter tills potatisen är mjuk.
Häll av det mesta av kokvattnet, spara lite att späda med.
Ta upp kycklingbitarna och grönsakerna och mixa. Späd med lite av kokvattnet, tillsätt olja och smaka av med malen svartpeppar och basilika.
Bild:
Linda Malmström
1 Kyckling Bröstfilé Kronfågel
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria