Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
8 st | Ägg | |
1 krm | Salt | |
370 g | Rödbetor Skivade | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Olivolja | |
Pyttipanna | ||
0,5 tsk | Rosmarin - torkad | |
1 msk | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
1 st | Grön Paprika | |
500 g | Vanliga morötter | |
1 st | Gul lök | |
150 g | Sugarsnaps | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
500 g | Potatis Fast |
Sätt ugnen på 200 grader.
Pyttipanna: Skala och tärna potatis och morötter. Skala och grovhacka löken. Blanda samman på en plåt tillsammans med olja, rosmarin samt salt och peppar efter smak. Sätt in i ugnen ca 30 min.
Skölj och tärna paprika och skölj och skär sugar snapsen i 1 cm breda bitar. Tillsätt paprika och sugarsnaps när det återstår 5 min av ugnstiden.
Tillbehör: Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek äggen som du vill ha dem. Lättstekta eller vändstekta. Salta och peppra efter smak.
Servera din vårpyttipanna med stekt ägg och rödbetor.
Näringsvärde:461 kcal, 20 g protein, 19 g fett, 47 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria