Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
400 g | Fetaost | |
1 kg | Spenat Blad | |
1 krm | Svartpeppar | |
270 g | Filodeg | |
1 krm | Salt | |
50 g | Knipplök | |
50 g | Mat & Bak Smör/Margarin | |
3 st | Ägg | |
3 msk | Olivolja | |
Tillbehör | ||
1 krm | Svartpeppar | |
500 g | Körsbärstomater | |
2 msk | Olivolja | |
1 tsk | Torkad oregano | |
1 krm | Salt | |
1 msk | Balsamvinäger |
Skölj och blanchera spenaten. Pressa därefter ur all vätska och hacka den. Bryn löken i olivolja. Ta kastrullen från värmen och rör ned Fetaost, spenat, vispade ägg, salt och peppar.
Rulla ut filodegen på bordet, pensla med smält smör och dela varje ark i mitten. Lägg lite fetaostblandning på varje remsa, vik in kanterna och rulla ihop. Lägg i en smord ugnsform, pensla med smör. Grädda i 180°C i ca 20-30 min.
Servera med några marinerade körsbärstomater, dela tomaterna blanda ihop med olivolja, balsamvinäger, salt, peppar och oregano. Servera på sidan av fetaostknytet.
163,33 kr /kg
16 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
291,54 kr /kg
485,00 kr /kg
71,90 kr /kg
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
33,25 kr /kg
159,60 kr /kg
72,95 kr
4,10 kr /st
132,67 kr /l
79,80 kr /kg
6 990,00 kr /kg
131,90 kr /l