Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Dressing | ||
0,25 tsk | Salt | |
0,5 dl | Olivolja, Extra Virgin | |
0,5 tsk | Torkad oregano | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
3 msk | Vitvinsvinäger | |
150 g | Fetaost | |
290 g | Kalamataoliver | |
1 st | Gurka | |
3 msk | Kapris | |
6 st | Tomater | |
1 st | Rödlök | |
2 st | Röd Paprika | |
Till servering | ||
200 g | Hummus | |
1 msk | Olivolja, Extra Virgin | |
0,5 st | Baguette |
Skär tomater, gurka och paprika i munsbitar. Skiva rödlök.
Rör ihop dressingen. Blanda alla ingredienser i en skål och häll dressingen över.
Servera med ett gott bröd, en rejäl klick hummus och en skvätt olivolja.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Olivolja Extra Vergine Classico Zeta
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko