Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
Torsk | ||
1 krm | Salt | |
1 msk | Smör | |
600 g | Torskfilé | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Savoykål | ||
1 st | Savoykål | |
1 msk | Rapsolja | |
1 st | Thaibasilika | |
100 g | Skogschampinjoner | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Japansk soja |
Sätt ugnen på 175 grader.
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Torsk: Lägg fisken i en ugnsform. Salta och peppra efter smak och klicka över lite smör. Sätt in i ugnen ca 10-12 min.
Savoykål: Skölj och strimla kålen och skiva champinjonerna. Skölj och grovhacka basilikan.
Hetta upp olja i en stor stekpanna eller wokpanna. Stek kål, svamp och basilika ca 5 min så att det mjuknar. Tillsätt soja och svartpeppar och fräs ihop. Smaka av och krydda ev mer.
Servera fisken med ris och basilikaslungad savoykål.
Näringsvärde: 408 kcal, 32 g protein, 8 g fett, 49 g kolhydrater.
Vi vill ge dig de absolut bästa recepten för just den färdigplanerade matkasse som du har valt. Därför kan de recept som levereras med din matkasse skilja sig något från de recept som du hittar på vår hemsida. Vi anpassar råvaror och smaker utifrån varje enskild matkasse.
Bild:
Asel Al Baldawi
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Thaibasilika Kruka EKO Klass1
1 Skogschampinjoner Sverige EKO/KRAV Klass1