Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Sallad | ||
125 g | Rädisor | |
1 st | Basilika - färsk | |
380 g | Vita Bönor Stora | |
1 st | Krispsallat | |
125 g | Salladslök | |
0,5 st | Zucchini | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
Dressing | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
4 msk | Citron, ca 1 citron | |
3 msk | Olivolja |
Skölj sockerärtorna och dela på längden. Skölj bönorna i ett durkslag och låt dem rinna av. Ansa, skölj och skiva rädisorna och strimla salladslöken. Hyvla zucchinin. Plocka salladen och basilikan.
Dressing: Blanda citronsaften (ca 2 msk) med olivoljan. Smaksätt med salt och peppar.
Blanda bönor, grönsaker och basilika med dressingen. Lägg upp salladen på ett vackert fat och servera!
Bild:
Nurlan Emir
1 Krispsallat Stadsodlad Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt