Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Bakplåtspapper | |
100 g | Mörk chokladkaka | |
0,5 tsk | Flingsalt | |
1 tsk | Strössel | |
2 msk | Jordnötssmör |
Lägg bakplåtspapper i en form (ca 15x20 cm).
Bryt chokladen i mindre bitar och smält den i vattenbad.
Värm upp jordnötssmöret i en annan skål i vattenbadet.
Häll chokladen i formen. Ta en liten sked och fördela det varma jordnötssmöret i små klickar ovanpå chokladen. Dra i klickarna med en tandpetare eller grillpinne och skapa på så sätt mönster av jordnötssmöret i chokladen.
Strö Flingsalt och strössel över chokladen och låt chokladen stelna helt i kylen.
Bryt chokladen i bitar och servera!
Bild:
Nurlan Emir
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt