Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
3 krm | Svartpeppar | |
3 klyfta | Vitlök Vanlig | |
Köp hem | ||
3 msk | Vispgrädde | |
200 g | Bacon Skivat | |
3 st | Ägg | |
50 g | Parmesanost | |
300 g | Spaghetti |
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Häll av i ett durkslag.
Stek bacon i en stekpanna ca 5 min. Blanda i vitlökarna och stek ytterligare ca 2 min. Vispa upp äggen tillsammans med grädden och lägg i parmesanosten samt kryddorna. Häll blandningen över den kokta pastan och toppa med baconblandningen.
Servera med rå äggula, mycket svartpeppar och extra parmesan. En fräsch sallad blir pricken över I:et.
Bild:
Kerstin Eriksson
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria