Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Krämig dillfisk | ||
0,5 st | Purjolök | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
75 g | Parmesanost | |
1 tsk | Olivolja | |
125 g | Körsbärstomater | |
600 g | Torskfilé Fryst | |
0,5 st | Dill - färsk | |
Tillbehör | ||
800 g | Potatis Fast | |
250 g | Sockerärta |
Sätt ugnen på 175 grader. Skala och koka potatisen i saltat vatten.
Krämig dillfisk: Salta och peppra fisken och lägg fiskfiléerna i en ugnsfast form.
Strimla och skölj purjolöken. Fräs löken mjuk i lite olja i en varm panna. Skölj och hacka tomaterna. Fördela lök och tomat över fisken.
Blanda ihop creme fraiche med riven parmesanost och finhackad dill. Krydda med ½ tsk salt och blanda om. Bred oströran över fisken och sätt in i ugnen ca 15 minuter.
Tillbehör: Värm sugarsnapsen lite snabbt i en kastrull med vatten så att den blir varm men behåller sin krisp.
Servera den krämiga dillfisken tillsammans med kokt eller pressad potatis och sugarsnaps.
Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell
Bild:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria