Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Gul Paprika | |
1 st | Äpple Royal Gala | |
240 g | Chorizo | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
1 msk | Olivolja | |
1 msk | Dijonsenap | |
0,5 st | Gul lök | |
1 tsk | Salt | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
3 msk | Kapris | |
1 st | Röd Paprika |
Koka ris eller pasta enligt anvisning på paketet. Skala löken och skär i tunna klyftor. Värm en stekpanna och stek lök i olja tills den blir mjuk och gyllene.
Skär korven i 2 cm tjocka skivor och stek den med löken i 3 min.
Skär äppley i klyftor och blanda ner i pannan.
Tillsätt grädde, dijonsenap och kapris i pannan. Skölj paprikorna och skär dem i enkronasstora bitar. Vänd ner dem i grytan och koka samman i 2 minuter. Smaka av med salt och peppar.
1 Äpple Royal Gala 6-pack Klass1
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria