Gå vidare till huvudinnehåll
Kycklingfilé med grekisk bulgur

Kycklingfilé med grekisk bulgur

30 minEnkelt
245,53 kr
4 portioner 37,83 kr per portion
Kycklingfilé med grekisk bulgur

205 gKidneybönor
80 gSoltorkade Tomater
400 gKycklingfile
1 krmSvartpeppar Malen
2 mskOlivolja
1 krmSalt
2,5 dlBulgur
150 gFetaost
70 gRuccolasallat
290 gKalamataoliver
Instruktioner
1

Börja med att koka bulgur enligt förpackningen. Under tiden bulguren kokar börjar du med kycklingen. Stek kycklingen i olivolja. Peppra och salta efter egen smak. Dela fetaosten i små fyrkantiga tärningar och skär oliverna i skivor. Skölj bönorna grundligt i kallt vatten och skiva de soltorkade tomaterna. Skölj ruccolan.

När bulguren är färdig, blanda allt utom kycklingen och ruccolan i en skål. Lägg först ruccolan på tallriken och lägg bulgurblandningen ovanpå. Sedan lägger du bara dit kycklingen och så är du klar.