Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Rödlök | |
1 msk | Gräslök - färsk | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
4 st | Tortilla Wrap | |
1 st | Äpplen | |
1 st | Citron | |
2 msk | Pepparrot | |
1 st | Caviar & Stenbitsrom | |
200 g | Färskost Naturell | |
1 msk | Dill - färsk | |
200 g | Lax Kallrökt | |
2 krm | Salt |
Riv pepparroten och hacka rödlöken fint. Kärna ur och riv äpplet. Hacka dill och gräslök.
Blanda en kräm av Philadelphiaost, riven pepparrot, hackad rödlök, rivet äpple, stenbitsrom och örter. Smaka av med citronsaft (ca 1 msk), salt och peppar.
Fördela laxskivorna över tunnbröden. Bred romkrämen över och rulla ihop bröden.
Vira in nedre delen av tunnbrödsrullen i smörpapper så att inte fyllningen rinner ut när man sätter tänderna i mackan.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Äpple Svenska "Aroma" Klass1
2 Kallrökt Laxfilé Skivad ASC Korshags
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt