Gå vidare till huvudinnehåll
Tortiglioni med basilika, mascarpone och parmesan

Tortiglioni med basilika, mascarpone och parmesan

20 minEnkelt
184,25 kr
4 portioner 35,04 kr per portion
Här kommer en otroligt enkel, vårig och smakrik pasta. Tortiglioni med basilika, mascarpone och parmesan.

400 gTortiglioni
1 klyftaVitlök Vanlig
20 gSmör
30 gFärsk bladspenat
1 stBasilika - färsk
250 gMascarpone
1 krmSvartpeppar Malen
1 dlParmesanost
1 krmSalt
1 tskCitronjuice - råpressad
Instruktioner
1

Koka pastan enligt anvisning på paketet.

2

Mixa mascarponeosten med vitlök, basilika, spenat och parmesan. Smaka av med salt och svartpeppar.

3

Värm ostkrämen försiktigt på låg värme i en stekpanna och vänd ner pastan tillsammans med smör.

4

Smaka av ytterligare en gång och garnera med lite nyriven parmesanost och pressa lite citron över.

Hur enkelt som helst och otroligt gott!??

Recept &

Bild:

Niklas Rydasp