Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 st | Gul lök | |
1 tsk | Strösocker | |
1 msk | Mat & Bak Margarin | |
1 krm | Vitpeppar | |
1 msk | Vetemjöl | |
1 dl | Mjölk | |
300 g | Falukorv | |
1,5 st | Röd Paprika | |
1 st | Passerade Tomater | |
1 krm | Salt |
Koka råriset enligt beskrivningen på paketet.
Strimla korven och hacka löken och paprikan. Spara en bit paprika till garnering. Bryn matfettet och fräs korv och lök några minuter. Strö över mjölet och rör runt.
Tillsätt paprika, passerade tomater och mjölk. Krydda med salt, socker, peppar och låt puttra 5-10 minuter.
Servera med nykokt råris och paprikaringar.
Bild:
Linnea
1 Vitpeppar Malen 35g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt