Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köp hem | ||
1 st | Citron | |
2 st | Avokado | |
500 g | Laxfilé | |
50 g | Parmesanost | |
1 st | Basilika - färsk | |
Från ditt skafferi | ||
1 krm | Salt | |
0,5 tsk | Chiliflakes | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 dl | Övriga matgryn | |
1,5 msk | Olivolja |
Krydda laxbitarna med salt, peppar och chiliflakes.
Hetta upp en stekpanna med olja och stek laxbitarna ca 2 min/sida så att de får en fin krispig stekyta. Sänk värmen och låt laxen steka klart på eftervärmen.
Mixa ihop avokadokött, riven parmesanost, basilikablad, rivet citronskal och 1 msk olivolja till en slät kräm. Smaka av avokadokrämen med citronsaft, salt och peppar.
Servera lax och avokadokräm med valfritt tillbehör som t. ex. gryn och en god sallad.
Bild:
Nurlan Emir
48,18 kr /kg
101,50 kr /kg
224,88 kr /kg
426,33 kr /kg
179,67 kr /kg
1 Hushållssalt Med Jod Falksalt
33,25 kr /kg
1 355,36 kr /kg
998,53 kr /kg
103,00 kr /kg
143,00 kr /l