Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
50 g | Riven Västerbottensost | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Olivolja | |
90 g | Vegetariskt bacon | |
1 krm | Salt | |
300 g | Tagliatelle | |
140 g | Soltorkade Tomater | |
3 dl | Vispgrädde | |
250 g | Sparris Färsk | |
0,5 st | Zucchini |
Pasta: Koka upp saltat vatten till pastan.
Strimla fejkonet och de soltorkade tomaterna. Skala och finhacka vitlöken och skölj och skär zucchinin i halvmånar. Dela och skär sparrisen i mindre bitar.
Koka pastan enligt anvisning på paketet.
Hetta upp en stekpanna med lite olja och fräs fejkonet tillsammans med vitlök, soltorkad tomat och zucchini. Stek i ca 2 min. Tillsätt grädde och låt det koka ihop 3-4 min. Lägg i sparrisen mot slutet.
Sila av pastavattnet och blanda pastan med fejkonsåsen. Tillsätt osten och smaka av med salt och peppar.
Lägg upp i djupa tallrikar och ät.
698 kcal, 23 g protein, 39 g fett, 60 g kolhydrater.
Bild:
Linnea Swärd
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket