Gå vidare till huvudinnehåll
Raw avokadosoppa med ingefära
Mari Bergman

Raw avokadosoppa med ingefära

15 minEnkelt
125,70 kr
1 portion 70,57 kr per portion
En grön och härlig soppa fullproppad med nyttigheter - perfekt att ta med sig på en picknick eller som en lätt lunch. Det här receptet ingår i Mathems koncept - recept med max 500 kcal. Se alla våra recept med max 500 kcal här

1 mskOlivolja
35 gFärsk bladspenat
0,5 mskVitvinsvinäger
1 stGurka
1 stLime
1 mskFärsk ingefära
1 stMynta - färsk
2 krmSalt
1 stAvokado
Instruktioner
1

Halvera, kärna ur och lägg avokadoköttet i en mixerbunke.

2

Skala och grovtärna gurkan. Skala och riv ingefära. Skölj och riv skalet från limen.

3

Tillsätt gurka, ingefära, limeskal, limesaft, spenat, myntablad, olja, vinäger och salt i mixerbunken. Mixa till en slät soppa. Häll upp i glas och servera!

Näringsvärde: 341 kcal, 5 g protein, 29 g fett, 13 g kolhydrater

Bild:

Petter Fällström