Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Glutenfri tårtbotten | ||
2 msk | Vatten | |
1,5 tsk | Florsocker | |
70 g | Mörk chokladkaka | |
150 g | Mandelmjöl | |
40 g | Smör | |
Till garnering | ||
3 dl | Vispgrädde | |
100 g | Nötmix Saltad/Rostad | |
150 g | Blandade Frukt & Bär |
Klä en pajform med löstagbar botten med smörpapper. Koka upp vattnet. Dra kastrullen från plattan och rör ner chokladen tills den smält.
Kör mandelspån till mjöl i matberedare. Tillsätt socker och smör. Rör till sist ner den smälta chokladen.
Fördela smeten i botten på pajformen. Låt stelna 1 timme i frysen. Toppa med grädde, bär och nötter.
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket