Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
100 g | Ajvar | |
1 msk | Persilja - färsk | |
0,5 dl | Olivolja | |
300 g | Spaghetti | |
200 g | Zucchini | |
200 g | Brysselkål | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1,25 dl | Vatten | |
200 g | Broccoli Färsk |
Dela vitlöken i fyra delar och fräs i olja, ta sedan upp den från stekpannan. Fräs brysselkålen i 10 min, tillsätt lite vatten åt gången. Rör i tärnad zucchinin, broccolin och strö över salt. Tillsätt ajvar och resterande vatten. Fortsätt sjuda grönsakerna i ytterligare 10-15 min på låg värme med locket på.
Koka spagetti i saltat vatten och häll över i durkslag och lätt vatten rinna av.
När grönsakerna är mjuka, rör i den färdigkokta spaghettin, strö över persilja och servera.
Alla recept från Podravka. http://www.podravka.com