Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 krm | Cayennepeppar | |
3 msk | Rapsolja | |
80 g | Morötter | |
360 g | Räkor i Lake | |
2 st | Avokado | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
5 dl | Fullkornsbulgur | |
1 st | Citron | |
1 st | Lime | |
1 st | Romansallat | |
2 msk | Balsamvinäger |
Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen.
Tvätta citron och lime väl och torka dem. Finriv det yttersta skalet på de båda frukterna och pressa saften av limen och halva citronen.
Häll bort lagen från räkorna.
Kärna ur och hacka avokadon. Blanda avokadon med citrussaften.
Skär romansallad grovt.
Blanda alla ingredienser.
Blanda balsamvinäger med rapsolja och häll över salladen.
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Vitpeppar Malen 35g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta