Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Kanel Malen | |
100 g | Mörk chokladkaka | |
0,5 dl | Kakao | |
1 st | Apelsin | |
30 g | Smör | |
60 g | Vispgrädde |
Koka upp vispgrädde och smör i en kastrull. Hacka chokladen och rör ner i kastrullen. Riv av skalet från apelsinen med hjälp av ett riv- eller zestjärn, och smaksätt med apelsinskal och kanel.
Ställ kallt och låt stelna. Forma runda chokladtryfflar av smeten med hjälp av en sked eller ett kuljärn. Rulla tryfflarna i kakao och förvara i kylskåp.
Bild:
Susanna Livijn Wexell
32,95 kr
1 Excellence Mörk Chokladkaka 78%
439,50 kr /kg
237,50 kr /kg
1 Apelsin i Nät "Navelinas" klass1
32,95 kr /kg
119,90 kr /kg
69,90 kr /l