Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Till servering | ||
50 g | Salladsmix | |
2 dl | Quinoa | |
Mangosalsa | ||
0,5 st | Mynta - färsk | |
0,5 st | Chilipeppar Röd | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 krm | Salt Fint | |
40 g | Lime | |
0,5 st | Gurka | |
225 g | Mango Fryst | |
2 msk | Olivolja | |
40 g | Lime | |
3 krm | Svartpeppar Malen | |
600 g | Fläskytterfile Färsk | |
1 msk | Honung Flytande | |
0,5 tsk | Salt Fint |
Gör en marinad till köttet på saften från lime, honung, olivolja och en nypa salt och peppar. Lägg marinad och kött i en plastpåse.
Koka quinoa enligt anvisning på paketet.
Mangosalsa: Skala, kärna ur och tärna gurkan. Finhacka urkärnad röd chili och mynta. Blanda ihop allt och med den tinade mangon och pressa över saften från resten av limen och smaka av med en nypa salt och peppar.
Grilla köttet på grillen eller i stekpannan ca 3 – 4 minuter på varje sida.
Blanda quinoa med salladsmix.
Servera köttet med quinoasallad och mangosalsa.
1 Svartpeppar Grovmalen 255g Kockens
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Fläskytterfilé ca 800g Smak av Gotland
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel