Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Olivolja | |
1 dl | Vatten | |
1 msk | Honung Flytande | |
450 g | Lövbiff | |
1 st | Purjolök | |
0,5 dl | Japansk soja | |
3 klyfta | Vitlök Färsk | |
150 g | Sockerärta Färsk | |
Tillbehör | ||
3 dl | Jasminris | |
250 g | Vanliga morötter |
Koka riset enligt anvisning på paketet.
Strimla lövbiff och purjolök. Skala och hacka vitlöksklyftorna. Fräs alltsammans i lite olja hastigt i en het panna. Slå på japansk soja, vatten och honung och blanda ner sockerärtorna. Låt allt fräsa samman någon minut. Smaka av och krydda ev mer.
Skala och riv morötterna.
Servera din yakiniku med nykokt ris, rårivna morötter och lite extra soja.
Bild:
Linnea Swärd
1 Blomsterhonung Fairtrade 250g Garant