Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
500 g | Falukorv | |
2 msk | Dijonsenap | |
200 g | Kålrot | |
6 st | Potatis Fast | |
3 dl | Yoghurt för Matlagning | |
1 st | Grönsaksbuljong | |
5 dl | Vatten | |
1 st | Lagerblad | |
1 tsk | Salt | |
3 st | Morötter | |
0,5 st | Purjolök | |
10 st | Kryddpeppar Hel |
Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras. Skala och ansa potatisar, kålrot, morötter och purjolök. Skär grönsakerna och falukorv i bitar. Koka upp vatten och smula ner grönsaksbuljongtärning. Tillsätt lagerblad, och kryddpepparkorn. Lägg ner grönsakerna och låt koka 8-10 minuter. Lägg ner purjolök och korv. Låt det koka ytterligare 2-3 min. Smaka av med salt. Senapsyoghurt: Blanda matyoghurt med dijonsenap. Servera senapsyoghurten till grytan.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt