Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Soppa | ||
3 dl | Vatten | |
50 g | Soltorkade Tomater | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsk | Sirap Agave | |
0,5 msk | Lantbuljong | |
0,2 st | Chilipeppar Röd | |
50 g | Sötmandel Naturell | |
0,5 st | Vanliga Tomater | |
10 g | Färsk ingefära | |
0,5 st | Basilika - färsk | |
0,5 tsk | Flingsalt | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 st | Paprika | |
Tillbehör | ||
80 g | Rawfood Kex | |
40 g | Övrigt nötsmör |
Skölj paprika, tomat och chilipeppar. Kärna ur paprikan och chilin och skär i mindre bitar. Mixa sedan alla ingredienser i en matberedare till en slät soppa. Häll upp i en skål och spara hälften till morgondagens lunch.
Servera soppan tillsammans med rawfoodkex och nötsmör.
Näringsvärden: 626 kcal, 51g fett, 18 g protein, 18 g kolhydrater.
Bild:
Susanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Rawfoodkex EKO Renée Voltaire
1 Hasselnötspasta EKO 330g Monki