Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 dl | Florsocker | |
1 dl | Vispgrädde | |
150 g | Mariannegodis | |
100 g | Mörk chokladkaka | |
100 g | Chokladkaka Ljus |
Krossa ca 15-20 Mariannekolor i matberedare.
Koka upp grädde i en kastrull, ta bort från plattan och bryt ned chokladen i grädden. Rör om tills chokladen har smält och du har en fin och blank smet.
Häll i Mariannekrosset och blanda ihop smeten. Ställ sedan i kyl minst 3-4 timmar tills smeten blivit fast och går att rulla.
Rulla tryfflar i önskad storlek och pudra eller rulla i florsocker.
Bild:
Kerstin Eriksson
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket