Gå vidare till huvudinnehåll
Vegolasagne med soltorkade tomater, spenat & Feta

Vegolasagne med soltorkade tomater, spenat & Feta

45 minEnkelt
435,65 kr
4 portioner 84,17 kr per portion
Vegolasagne med soltorkade tomater, spenat & Feta

8 stLasagneplattor
140 gFetaost
2 klyftaVitlök
285 gSoltorkade Tomater
1 mskOlivolja
400 gKörsbärstomater
2 dlVatten
400 gSpenat Blad
0,5 tskSvartpeppar
1 stRuccolasallat
3 dlCreme Fraiche Naturell
2 dlRiven Ost
1 stGul lök
1 tskSalt
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 200C

  1. Fräs hackad lök mjuk i olja i stekpanna. Tillsätt skivad vitlök och spenat. Stek under omrörning tills spenat sjunkit ihop. salta och peppra.
  2. Häll bort oljan från soltorkade tomaterna och finhacka. Riv ner fetan i en skål och rör ihop med Creme Fraiche, vatten och soltorkade tomater.
  3. Varva pastaplattorna med spenat och oströra i en passande ugnsform. Strö över riven ost och grädda mitt i ugnen enligt anvisning på lasagneförpackningen.
  4. Servera med ruccola och tomat.