Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
400 ml | Kikärtor | |
1 msk | Olivolja | |
0,5 st | Koriander - färsk | |
1 st | Lime | |
4 msk | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
1 st | Aubergine | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Röd Paprika | |
3 dl | Långkornigt Ris | |
500 g | Spicy Tikka Masala Sauce | |
400 ml | Kokosmjölk |
Koka ris. Hacka löken grovt, skär paprika och aubergine i 1-2 cm stora tärningar. Fräs grönsakerna i olja i 3-4 minuter. Tillsätt Tikka masala (eller motsvarande cooking sauce) och kokosmjölk. Låt koka i 15 min. Tillsätt kikärtorna, låt koka i 7-8 minuter. Strö om du vill över korianderblad. Servera med ris, matyoghurt och limeklyftor.
Använd en mildare Tikka masala sauce om du inte vill ha sting alls men kokosmjölken rundar av bra.