Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
400 ml | Kikärtor | |
1 msk | Olivolja | |
0,5 st | Koriander - färsk | |
1 st | Lime | |
4 msk | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
1 st | Aubergine | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Röd Paprika | |
3 dl | Långkornigt Ris | |
500 g | Spicy Tikka Masala Sauce | |
400 ml | Kokosmjölk |
Koka ris. Hacka löken grovt, skär paprika och aubergine i 1-2 cm stora tärningar. Fräs grönsakerna i olja i 3-4 minuter. Tillsätt Tikka masala (eller motsvarande cooking sauce) och kokosmjölk. Låt koka i 15 min. Tillsätt kikärtorna, låt koka i 7-8 minuter. Strö om du vill över korianderblad. Servera med ris, matyoghurt och limeklyftor.
Använd en mildare Tikka masala sauce om du inte vill ha sting alls men kokosmjölken rundar av bra.
51,96 kr /kg
143,00 kr /l
134,75 kr /kg
52,66 kr /kg
57,00 kr /kg
61,64 kr /kg
22,22 kr /kg
77,26 kr /kg
71,00 kr /kg
60,31 kr /kg
66,00 kr /l