Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Kyckling | ||
0,5 tsk | Chiliflakes | |
3 msk | Tomatpuré | |
1 krm | Salt | |
1 msk | Kycklingfond | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
900 g | Kycklingben | |
2 tsk | Curry | |
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
1 st | Broccoli Färsk |
Kyckling: Sätt ugnen på 200 grader. Lägg kycklingklubborna i en ugnsfast form och strö över lite salt och chiliflakes.
Mixa eller vispa ihop grädde, tomatpuré, kycklingfond och curry. Häll blandningen över kycklingklubborna. Gratinera i ca 35- 40 min. Kolla med en gaffel att kycklingen är helt klar innan servering.
Tillbehör. Koka ris enligt anvisningar på förpackningen. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull till broccolin. Skölj och skär broccolin i mindre buketter. Förväll buketterna i ca 3-4 min strax innan servering.
Servera kycklingen med ris och broccolibuketter.
1 Chilipeppar Red Hot Flakes 28g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko