Gå vidare till huvudinnehåll
Ratatouille med pasta och mozzarella

Ratatouille med pasta och mozzarella

30 minEnkelt
128,60 kr
4 portioner21,31 kr per portion
En snabblagad och otroligt vacker grönsaksrätt. Såsen kan också mixas slät om det är någon där hemma som tycker att synliga grönsaksbitar är lite extra obehagliga. :) Denna ratatouille med pasta och mozzarella går ofta hem även hos den grönsakskräsne. (Familjematkassen v22 2012)

1 tskHonung Flytande
1 stRödlök
400 gAubergine
120 gRöd Paprika
1 mskTimjan - torkad
2,5 klyftaVitlök Färsk
1 krmSvartpeppar Malen
1 tskSalt Fint
2 mskOlivolja
400 gKörsbärstomater Konserverade
1 mskVitvinsvinäger
115 gGrön Paprika
Till servering
125 gMozzarellaost
400 gPenne
Instruktioner
1

Ratatouille: Skala och hacka rödlök och vitlök. Skölj, ansa och tärna aubergine och paprika. Hetta upp olja i en kastrull och stek löken i olja i ett par minuter. Tillsätt aubergine och paprika i kastrullen, och låt fräsa med tills de börjar mjukna.

Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.

Tillsätt konserverade tomater, vinäger, honung/strösocker och timjan till ratatouillen. Smaka av med salt och peppar.

Servera pastan med ratatouillen och riv över mozzarellan.