Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 msk | Parmesanost | |
30 g | Smör | |
1 dl | Persilja - färsk | |
400 g | Krossade Tomater | |
1 msk | Tomatpuré | |
60 g | Bacon Skivat | |
80 g | Rotselleri | |
2 msk | Vetemjöl | |
100 g | Gul lök | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
2 dl | Rött matlagningsvin | |
200 g | Baguette | |
200 g | Grytbitar Nötkött | |
360 g | Tagliatelle | |
80 g | Vanliga morötter |
Skala grönsakerna och hacka i köksmaskin. Skär bacon i små tärningar. Fräs grönsaker och kött i smöret 4-5 minuter. Koka tagliatelle enligt anvisning. Tillsätt tomatpure på fräset och pudra över vetemjöl. Häll i rödvin och tomatkross, låt sakta koka ihop. Smaka av ragun med lite havssalt och blanda ihop med nykokt avrunnen tagliatelle. Strö på riven parmesanost. Servera med bröd.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Matlagningsvin Rött 250ml Garant