Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
400 g | Tagliatelle | |
Fläskkotletter | ||
640 g | Fläskkotlett | |
1 msk | Smör | |
2 klyfta | Vitlök | |
Sås | ||
2 msk | Oxfond | |
1 msk | Balsamvinäger | |
1,5 dl | Matlagningsgrädde | |
1,5 dl | Vatten | |
1 msk | Vetemjöl | |
2 tsk | Salvia - torkad | |
40 g | Aprikoser Torkade |
Stek kotletterna gyllenbruna i lite smör tillsammans med hackad vitlök, salta och peppra.
Vispa ut mjölet med vattnet och häll i grädde, buljong, salvia, balsamvinäger och aprikoser. Låt såsen koka upp.
Tillsätt såsen i stekpannan tillsammans med kotletterna och låt dem puttra med några minuter. Servera med nykokt bandpasta.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Oxfond med Rödvin 180ml Touch of Taste
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta