Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Sallad | ||
0,5 st | Gurka | |
0,5 st | Isbergssallat | |
Räkor | ||
1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
0,75 dl | Vatten | |
1 st | Gul lök | |
250 g | Räkor Skalade | |
0,5 st | Grönsaksfond | |
0,5 st | Chilipeppar Röd | |
0,5 st | Dill - färsk | |
2 tsk | Paprikakrydda | |
Till servering | ||
0,5 st | Dill - färsk | |
400 g | Spaghetti |
Skala räkorna om de inte redan är skalade.
Koka pastan enligt förpackningens instruktioner.
Räkor: Skala och finhacka löken.
Skölj, dela och kärna ur chilin. För att få kärnorna att lossna lättare, är ett tips att rulla chilin mellan händerna först. Hacka dillen.
Hetta upp en panna med olja och bryn lök och chili lätt på medelhög värme utan att de tar färg. Tillsätt paprikapulver och rör om.
Häll i crème fraiche, dill, vatten och smulad buljongtärning. Låt puttra någon minut och lägg i räkorna. Låt dem precis bli varma.
Sallad: Skölj sallad och gurka, och skär i mindre bitar. Blanda ihop i en skål och smaksätt med olja, vinäger, salt och peppar.
Blanda ihop den nykokta pastan med såsen. Garnera med extra dill och servera med salladen.
att rulla chilin mellan händerna först. Hacka dillen. 5. Hetta upp en panna med olja och bryn lök och chili lätt på medelhög värme utan att de tar färg. Tillsätt paprikapulver och rör om. 6. Häll i crème fraiche, dill, vatten och smulad buljongtärning. Låt puttra någon minut och lägg i räkorna. Låt dem precis bli varma.
Blanda ihop den nykokta pastan med såsen. Garnera med extra dill och servera med salladen.
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste
1 Paprikapulver 37g Santa Maria