Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
4 dl | Krossade Tomater | |
2 st | Gul lök | |
820 g | Kikärtor | |
1 dl | Olivolja | |
100 g | Färsk bladspenat | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
6 st | Vanliga Tomater | |
1 krm | Salt | |
6 dl | Vatten | |
Tillbehör | ||
225 g | Lantbröd | |
150 g | Kalamataoliver | |
150 g | Feferoni |
Skala och hacka löken. Fräs löken i olivolja på svag värme, rör om tills den får en gyllenbrun färg. Tillsätt tomater, vatten, salt och peppar och låt det puttra i 5 minuter. Skölj kikärtorna och spenaten. Lägg dem i såsen och låt puttra i 5 minuter.
Servera gärna med oliver, feferoni och ett gott bröd.
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt