Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 tsk | Färsk timjan | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Olivolja | |
1 st | Röd Paprika | |
1 krm | Salt | |
2 tsk | Crema Di Balsamico | |
1 st | Aubergine | |
4 st | Veg. Hamburgare | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
8 msk | Hummus | |
1 st | Baguette |
Förberedning Sätt igång grillen. Skiva auberginen i 1/2 cm tjocka skivor. Salta auberginskivorna och pensla dem med olivolja. Lägg auberginskivorna och en paprikabitarna på grillen. Blanda 2 msk olivolja med balsamicovinäger, vitlök, timjan, salt och peppar i en skål. Lägg de grillade grönsakerna i skålen och rör om. Ta bort vitlöksklyftan innan du serverar.
Tillagning Grilla burgarna i 4-5 minuter.
Servera Servera burgarna med baguette, hummus och grillade grönsaker.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt